Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd moet er minimaal tussen bestellen en afhalen zitten?

Om teleurstelling te voorkomen raden we aan minimaal de dag ervoor te reserveren om zeker te zijn van een van onze boxen.

Ik heb bv om 13:00 gereserveerd, vanaf hoe laat staat mijn bestelling klaar ?

De opgegeven afhaaltijd houden wij in acht. Je bestelling staat meestal 5 minuten voor je ordertijd, kakelvers voor je klaar.

Wat als ik met 3 personen een high tea of picknick wil doen?

Onze picknick boxen zijn per 2 personen te bestellen. Mocht je met zijn drieën gaan picknicken dan zal je 2 boxen moeten bestellen én dan misschien toch maar die andere vriend ook mee moeten nemen :)

Wat als ik een volledig glutenvrije picknick box wil, kan dit?

De picknick box is niet 100% glutenvrij te verkrijgen helaas. Wel kunnen we deze volledig vegan voor je verzorgen. Voor glutenvrij raden wij de Healthy High tea box aan. Deze is volledig GV. 

Ik heb maar 1 kind, moet ik nu een box voor twee kinderen afnemen?

De boxen gaan inderdaad per 2 kids, of een verdubbeling hiervan.

Ik heb voor een bepaald tijdstip een box besteld, maar ik red het niet om hem op te halen. Wat nu?

Wij maken alle boxen kakelvers en op basis van reserveringsmomenten. De box(en) staan exact op het door u aangegeven moment klaar. Mocht u later komen is dit geen probleem, maar de kwaliteit gaat wel achteruit. U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig ophalen van uw bestelling. 

Hoe lang kan ik de picknickbox en de kinderbox buiten de koeling bewaren?

De picknickbox kunt u tot een paar uur na het ophalen van de bestelling buiten de koeling bewaren. Gaat u pas uren laten picknicken dan raden wij aan deze koel te zetten. Houd ook hierbij rekening dat de versheid van onze kwalitatieve producten achteruit gaat.

Hoe lang kan ik de Healthy High Tea box buiten de koeling bewaren?

De Healthy High Tea box kunt u tot een paar uur na het ophalen van de bestelling buiten de koeling bewaren. LET OP: deze box bevat grotendeels natuurlijke producten welke smelten in de zon. Houd er rekening mee dat u deze niet in de brandende zon zet, want anders smelten de producten. Gaat u pas uren laten picknicken dan raden wij aan deze koel te zetten. Houd ook hierbij rekening dat de versheid van onze kwalitatieve producten achteruit gaat.